Brak između popularne pevačice Jelene Karleuše i nogometaša Duška Tošića traje već 14 godina i iako su ih medij i javnost do sada bezbroj puta razdojili njih dvoje su još uvek zajedno bar na papiru.

U njihovoj vezi poslednji skandal se desio na pravoslavni Božić kada je Jelena svog surpuga prijavila policiji za nasilje u porodiic. Tada je ona rekla kako je u toku svađe oja je zbila između njih Duško prvo pljunuo a nakon toga je udario sa otvorenom šakom po licu od čega je zadobila i posekotinu. Sve se dešavalo pred porodični ručak na koji su pozvali svoju rodbinu a u trenutku svađe su bili prisutni Jelenina teka i njen sin.

Duško je na razgovoru u policiji negirao Jelenine navode a epilog celog slučaja je bio izricanje zabrane prilaska u trajanju od mesec dana. Zabrana je ta istekla 7 februara i nije poznato da li se par video i pokušao da izgladi odnose a za dan zaljbljenih Jelena je na Instagramu okačila sliku na kojj se nalazi okružena sa 3.333 ruža i mogi su se pitali da li je ovo cveće poslao njen suprug.

Također, on se u isto vreme oglasio na Instagramu gde je objavio sliku žene kojoj uvek i bez izuzetka šalje cveće a to je njegova majka Nikoleta koja se retko pojavljuje i oglašava u javnosti i uglavnom kda svom sinu treb dati podršku. Ona se o Jelni ni ovaj put nije izjašnjavala a poznato je da su njih dve bile bliske i da je Jelena nekoliko dana nakon smrti svoje majke Divne provela upravo u Nikoletinoj kući i društvu.

Preporučeno