Za danas još jedna jako zanimljiva tema iz sveta šou biznisa koja je itekako uvek zanimljiva za čitanje. Nema ko ne voli dešavanja i previranja u svetu estrade, a pogotovo kada se radi o top pevačima ili glumcima. Mi danas govorio o Aleksandri Prijović o kojoj smo već ranije pisali, jer je Prija pre nekih 7 dana izbrisala sve svoje zajedničke fotke koje je imala sa suprugom Filipom, i svi su mislili da su njihove svađe definitivno kulminirale u pravu svađu, i da je po svemu sudeći došlo i do razvoda braka.

MEđutim, na silne komentare na Instagramu, Prija nikada nije odgovarala, i to je dodatno podgrejavalo sumnje fanova da se razišla od Filipa. Međutim, neki su se dosetili da je u pitanju možda i obični marketinški trik, koji je se desio tik pre izdavanje njenog najnovijeg albuma. To su u prošlosti radile poznate svetske estradne zvezde, a sve zbog reklame, jer se o njima odjednom počne itekako pričati, a moguće je da je Prija uradila baš iz tog razlogaa. Naime, već uporno u poslednjih par meseci radi na novim pesmama, a sada joj se desio i još jedan veliki problem.

Naime, singl koji je već snimljen, i za koji se radi novi video spot, jednostavno je procureo na internet, misli se na audio verziju. Nije joj jasno kako je iz studija u Beogradu gde je radila ovu pesmu, da je ona ugledala svetlo dana bez njene dozvole. Sve u svemu, najavila je tužbu protiv samog čoveka koji vodi ovaj studio.

Preporučeno