Kristijan Golubović je definitivno neko ko je uspeo da na osnovu starih ofucanih priča, i za koje se zna da su 90% izmišljene stekne jako veliku popularnost, ali i da zaradi poprilično puno na čemu se definitivno treba skinuti kapa i priznati uspeh. On je jedan od retkih preživelih momaka iz 90 godina prošloga veka, a ako ste gledali “Vidimo se u Čitulji”, definitivno znate da su svi iz tog filma poginnuli, a jedino je Kristijan ostao živ. 

Preživeo je samo iz razloga jer je tada bio u zatvoru, a ono što pričaju svedoci iz tog doba,m uopšte nije bio zeznut tip, nego je bio prava drukara, te je na taj način u stvari samo i preživeo. Kada je pre 3 godinei i definitivno izašao iz zatvora, on je odmah dobio ponudu za Zadrugu, a Željko Mitrović ga j enagradio sa čak 250.000 evra nagrade za samo učešće. 

U tom rijalitiju se spetljao sa Kristinom ,sa kojom je kasnije ostao u vezi i nakon rijalitija, a ostavio je suprugu Ivanu i malu ćerku. Sa kristinom pokušava da osnuje porodicu ali je to do pre par dana jako teško išlo. Naime, prošle godine ona je imala spontani pobačaj, a sada su pre tri meseca na ultra zvuku shvatili da će postati ponosni roditelji, ali nikome nisu hteli to d apričaju da se stvari opet ne bi izjalovile. Sa vremena na vreme ode i do kuće, a maloj Veri još nije rekao da će dobiti malog bracu ili seku. Koja su vaša mišljenja o ovom bračnom paru?

Preporučeno