Nemanja Vidić je definitivn ojedan od najvećih fudbalera kojeg je Srbija ikada imala. Njegova karijera ostaće upamćena po tome šta je radio u Mančester Junajtedu, a koliko je bi odobar odbrambeni igrač, pokazuje i podatak da je proglašen za najboljeg igrača na svojoj poziciji ikada u Premijer ligi, koja je godinama unazad najbolja liga na celom svetu.

Međutim, on je još od pre 10 godina napustio fudbal, ne želi nikakav posao u fudbalu,a ponuda ne da manjka. Međutim, on se itekako posvetio svom privatnom životu, supruzi Ani, kao i celoj svojoj porodici. Međutim, prema poslednjim informacijama koje nam stižu iz Srbije on se kandidovao za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, i prema poslednjim informacijama on vodi u toj trci, i verovatno da će na kraju i da pobedi.

Međutim, jako dobro se zna, da iza svakog uspešnog muškarca stoji i žena, i iza njega stoji supruga Ana sa kojom je u braku u poslednjih 15 godina. Međutim u odnosu na ostale selebritije, njih dvoje se skoro nikako ne pojavljuju u medijima, niti vole nešto takvo. Međutim, nedavno su uhvaćeni na promociji knjige “Sudnji dani”; što je svakako bio veliki raritet.

Iako je sa njime bila u Engleskoj, nije bila kao druge žene fudbalera koje su žudele za promocijom, a pored silne lepote i stajlinga, ona je itekako zaslužila da bude deo svega toga.

Preporučeno