Lidija Vukičević, renomirana i zanosna glumica, nedavno je progovorila o svom izvanrednom izgledu, čak i u šestoj deceniji života. Ona je otkrila da je njena svakodnevna rutina počela u osmom razredu, i podelila tajnu svog izgleda koji prkosi godinama – jednostavno izjavi koje god godine želi kada ga pitaju.

 

 

Kada se ljudi raspituju o njenom mladolikom izgledu, ona navodi kozmetičke proizvode koje koristi. Lidijina noćna rutina, koja traje samo 20 minuta i namenjena je isključivo njenom licu, ostaje nepromenjena bez obzira da li ima društvo za veče. “Lidija je rekla da je izuzetno orijentisana na detalje kada je u pitanju lična higijena. Čistoća joj je prioritet iznad svega i veoma je temeljna u svojoj rutini. Započinje razgovorom o proizvodima koje koristi, uključujući Aven vodu, kremu protiv bora i hidratantna krema.Napominje da nakon nanošenja svakog proizvoda čeka 30 sekundi da se potpuno upije.Ovu večernju rutinu Lidija održava od 8.razreda,a čak i kada je iscrpljena uvijek odvoji vrijeme da ode u salon. kupatila i pravilno njeguju njenu kožu prije spavanja.

 

 

Početi davati prioritet brizi o sebi u tridesetoj godini često se smatra prekasnim, ali sam počela da primenjujem ove prakse još od srednje škole, zahvaljujući majčinim učenjima. Naglasila je važnost higijene i održavanja staloženog ponašanja. Lidija Vukićević, poznata srpska glumica i političarka, rođena je 20. jula 1962. godine u Kraljevu. 2004. godine postala je član Srpske radikalne stranke i bila je poslanica. Najpoznatija je po ulozi Violete Popadić, ćerke glavnih likova srpske serije Bolji život. Vukićević je u filmskoj industriji debitovala 1985. godine, ostvarivši ulogu u Žikinoj dinastiji.

 

 

Preporučeno