Danas je u ovo vreme je sasvim normalna stvar da one osobe koje imaju veze sa šou biznisom i koji jako dobro zarađuju da svi oni ulažu u nekretnine a to se svakako odnosi na one malo starije i iskusnije pevače ili glumce. Oni koji su puno mlađi a mlate velike pare uglavnom troše sve svoje zarade na uluksuzne aute, putovanja kao i stvari koje su prolazne u životu.

Upravo je zbog toga je  dovoljno da se samo pogledaju vile koje se nalaze u vlasništvu Cece Ražnatović ili Jelene Karleuše, kao i pevača kao što su Aca Lukas i Saša Popović također. Ali šta tek onda se može reći za Bobu i Lepu Brenu? Svi oni jedni od onih koji imaju nekretnine koje vrede po nekoliko miliona evra ali to ništa ne znači jer je oku kamera promakla zasigurno najveća vila koja se nalazi u Beogradu a čija je vrednost procenjena na 7 miliona evra.

Ona ne pripadan niti jednoj poznatoj osobi o kojoj se konstatno piše u medijima i na svim portalim. Verovali ili ne ovo preskupo izdanje je u vlasništvu Vere Matović. Vila i nije toliko skupa koliko stvari koje se nalaze unutra a radi se o slikama koje koštaju pravo bogastvo. Vera je za života šta god da je zaradikla ulagala je u slike a celo imanje se procenjuje na neverovatnih 5 do 7 miliona evra. Da li ste vi znali za ovaj podatak? Koje je vaše mišljenje o Veri Matović i njenoj vili? Pišite nam vaša mišljenja u komentaru ispod.

Preporučeno