Svakog od nas čeka kad tad pojava bora na licu i to je nešto što ne možemo da sprečimo. Ipak, na našu veliku sreću, postoji način da na prirodan način poboljšamo svoje zdravlje kože. Začin koji ćemo vam preporučiti je toliko dobar da će smanjiti vidljivost finig linija i bora, odnosno privremeno će da pauzira proces starenja. Bore će tako biti eliminisane za manje od sedam dana u većini slučajeva.

Sigurno vas sada zanima o čemu je reč, mi vam otkrivamo da je reč o fenomenalnom anisu, a recept koji ćemo vam podeliti je jednostavn za pripremu. Sastojci koji su vam potrebni su sledećii: jedna šolja vode, seme anis (pregršt), mali lonac.

Priprema: Ono što prvo treba da uradite jeste da priprmeite čaj od semena anisa. Zatim ćete sačekati da se ohladi čaj, kako biste mogli da procedite sadržaj, odnosno da u čistoj posudi čuvate čaj. Kad ste sve to uradili, naredni korak koji biste trebali učiti je da umijete lice ujutru. Čaj po licu utrljajte, a morate da obratite pažnju posebnu na bore. Čaj od anisa bi trebao da bude u stanju pomoći vam rešiti se bora na licu. Možemo reći da je ovo jednostavan i prikladan način da se na prirodan način oslobodite bora.

Verujemo da će vam ovo pomoći, da više nećete kupovati neke skupocene preparate i na taj način trošiti novac kao što ste radili do sad. Uz to još ima i hemikalije, koje nisu zdrave za čoveka. Ovo što vam mi nudimo je sasvim jeftino i sasvim prirodan način koji vam može pomoći.

Preporučeno