Nikola kojo je defintiivno u top 3 glumca u celoj regiji. Njegova avantura na V ekranima, krenula je dok je bio još dečak u popularnoj “Žikinoj dinastiji”, gde se već tada videlo da je materijal za budućnost, a mnogi stručnjaci su se složili sa time, da je pred njime svetla budućnost. Jako brzo je završio srednju školu, a koliko se samo zbližio sa Gidrom, pokazuje i priča da je za vreme služenja vojnoga roka, dolazio kod njega u kasarnu, predstavljao se kao njegov otac, te ga izvlačio na odsustvo, a obavezno bi svaki puta završavali u kafani, da bi ga navečer polu pijanog vraćao u kasarnu.

Mi malo danas govorimo o njegovom privatnom životu, koji je itekako dobro znao da sakrije od srpskih medija, a njegova supruga Aleksandra, je definitivno njegov najveći oslonac kojeg je imao u celom životu. na nju se uvek mogao osloniti, a sa njime je bila i u dobru i u zlu. Njih dvoje su se venčali još 2006 godine, a samo dve godine posle, podarila mu je i ćerku Anu, kao i blizance tri godine posle, a njena manekenska karijera je polako krenula silaznom putanjom.

Njih dvoje su tako sada krenuli i u zajednički biznis, sa poznatim britanskim saradnikom i kolegom Džonotanom Inglišem, te su otvorili i agenciju koja se zove “Slavik artist”. Oni se bave promocijom i zastupanjem mladih, ali i ostvarenih glumaca iz cele regije, a jučer su imali i godišnjicu svoga projekta.

Branka Pujić, Anđela Jovanović, Miloš Petrovi kao i Jelena Gavrilović su ulepšali ovo večer sa svojim prisustvom. Međutim, Aleksandra se nije pojavila na saamoj ceremoniji, a veruje se da je imala i više nego opravdane razloge za takvo nešto.

Preporučeno