Svaka osoba koja je zdrava, i stabilna, porodica je najveće blago koje može da poželi u svojim životima, ali na veliku žalost mnogo je ljudi koji to nemaju. Neki odrastaju kao siročad, drugi u porodicama koje se nose s problemima kao što su bolest, glas, neimaština, alkoholizam, mentalni problemi i slično i to ih ošteti zauvek.

Iako postoji krvno srodstvo među članovima porodice na koje religije gledaju kao neku veliku svetinju, činjenica je da krv nekim ljudima ne znači ništa i da će uraditi šta god treba da sebe zadovolje dok će njihova porodica da ispašta. Naša današnja priča nije toliko brutalna, ali je tužna, i uči nas o tome da je roditeljstvo jako teška stvar i da nije neobično napraviti neku grešku i kajati se posle kada ne postupite kako mislite da ste trebali sa vašim sinom ili sa ćerkom.

Tako je jedna majka sad aobjavila ispovest na društvenim mrežama a prvi detalj koji privlači najviše pažnje je slika belog čupavog tepiga sa flekama na njemu. Oa je otkrila da je te fleke napravio njen sin pre 14 godina i da ni ona ni muž nisu usple da nađu način da je uklone pa su je ostavili takvom kakva jeste.

Naravno, kao što to uvek biva, ona se mnogo naljutila na svog sina zbog te mrlje koju je napravio iako je to možda nije bilo namerno. U svojoj je ispovesti sada podelila tužnu vest a radi se o tome da joj je sin preminuo i da joj je sad jako žao što je bila tada ljuta na njega i sad smatra da decu treba pustiti da budu kreativni. Koje je vaše mišljenje o tome?

Preporučeno