Danas se malo prisećamo muzičke scene iz bivše Jugoslavije, tako da  pišemo o Goranu Miloševiću koji je bio pevač grupe “Generacija 5”, a upravo on je otpevao njihov najveći hit “Ti samo budi dovoljno daleko” iako su mnogi decenijama unazad mislila da je ovu numeru izveo Đorđe David. Tada je Goran važio za jednog od najboljih frajera u Beogradu, za njim su devojke ludele što zbog popularnosti, što zbog izgleda.

Inače, Goran je rođeni brat pevačica Slađane Milošević a malo je poznato da je u jednom trenutku bio i velika ljubav Jelene Tinske, koja je u to vreme bila jedna od najlepših devojaka sa naših prostora. Iako je bila starija od njega skoro deset godina, razlika u godinama nje im predstavljala problem, a njihovoj ljubavi ništa nije moglo da stane na put, baš kao ni činjenica da je Jelena tada već imlaa dvoje dece. Pre nekolik godina Jelena je putem društvenih mreža podelila uspomenu iz vremena njihove ljubavi koja je bila velika, a uz njihove zajedničke slike ostavila je zanimljiv komentar.

“To je bila ljubav”, napisala je Jelena uz sliku koju je objavila, na kojima je pozrala sa svojim tadašnjim izabranikom. Nakon što je Goran napustio grupu GEneracija 5 nestao iz meija i o njemu se jako malo zna. Danas on ima 62 godine i još uvek se bavi muzikom i pisanjem pesama. U nastavku teksta vam ostavljamo video snimak, a da li se vi sećate Gorana Miloševićau mladosti i njegovog hita “Ti samo budi dovoljno daleko”? Pišite nam vaša mišljenje u komentar ispod teksta.

Preporučeno