Ponatog pevača Goran Dimitrijadisa Dimu svi pamte po legendarnom hitu devedesetih, pesmi “Nije mene dušo ublo” sa njegovog prvo albuma, posle kje nije imao većih hitova. Često na internet portalima i društveni mrežama često se mogu zateći pitanja o tome gde on danas i šta radi, kao i nagađanja o tome zašto je prestao da se bavi muzikkom.

Također, on je jedno vreme radio kao taksista, kao i u vreme kada se pojavila “Nije mene dušo ubilo” pesma daleke 1994. godine, Dima je neprekidno nastupao na koncertima sa koleginicama kao što su to Mira Škorić i Hani, ali i na različitim veseljima, po restoranma i kafanama, kao i neretko kod vrlo uglednih domaćina. “Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pesmi. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ja ne shvatam to da neko proda njihvu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu”, ovako je pričao Dima za medije pre određenog vremena i otkrio da je imao veliku nesreću koga ga je zaustavila u muzičkoj karijeri.

Dima se prisetio da je dvehiljadite godine izgorela mu je kuća, a to ga je zaustavilo od daljih ulaganja: “Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dve kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pesme”, ispričao je Dima tada za medije.

Od tada je u javnosti Goran veoma se retko pojavljivao, ali neretko putem društvenih mreža deli slike iz svakodnevnog života. Međutim, ipak oni koji ga se sećaju iz perioda kaa je bio aktivan na javnoj sceni, danas verovatno ne bi mogli da ga prepoznaju.

Preporučeno