Ovih dana svi mediji u regiji pričaju o raskidu Harisa berkovića i Rade Manojlović. Podsećamo, njih dvoje su u vezi prethodnih pet godina, a do sada su jako puno puta prekidali, pre svega zbog Harisove lude naravi. Međutim, od prošle nedelje sada je sve stvarno i jako ozbiljno, jer je Rada zamolila harisa da uzme svoje stvari iz stana, i da ide nazad u Bosnu i Hercegovinu. 

I još jednom se pokazalo da nakon Milana Stankovića, Rada Manojlović, definitivno nema sreće u ljubavi. Rada je u prvim izjavama za srpske medije naglasila da je ipak u pitanju jako velika razlika između njih dvoje u svakom mogućem pogledu. Također u poslednje vreme ima jako puno obaveza, a nakon silnih koncerata zna se desiti da spava i po tri dana, a to jednostavno ne može biti porodična osoba. 

Međutim, mediji u Srbiji ne bi bili to što jesu, da nisu prokljuvili da je ipak neko drugi u pitanju, i to sa strane Rade Manojlović. Naime, Harids je itekako histerisao i bio jako ljubomoran na neke druge muškarce u njenoj blizini, a koji su joj jako bliski. Pogotovo joj je prigovarao za Milana Stankovića, sa kojim je bila u vezi punih 10 godina pre njega. 

Kako insajderi navoe, kap koja je prelila ćašu jeste njeno druženje sa njenim PR za medije, a tad je valjda i došlo do raskida. 

Preporučeno