Mi se danas malo bavimo sa eksplicitnim scenama koje s dešavaju na domaćim filmovima, a danas je itekak omoguće da jedan običan film pstane blago erotski. Više se jednostavno ne gleda ni na jedan vid recenzije u filmu, pošto je danas sve dozvoljeno, a ako nema golotinje, onda taj film i ne vredi baš toliko. 

Međutim, u 70 i 80 godinama prošloga veka, takav nije bio slučaj. Živeli smo u Komunizmu, a tada je recenzija bila apsolutno na svemu, a i bila su puno drugačija vremena. Videti golotinju na televiziji bilo je jako retko, a na filmu se o tome moglo samo sanjati. jednostavno u bivšoj Jugoslaviji, takvo je bilo stanje, i na TV-u niste nikako mogli da vidite ništa od dugih i golih nogu, ali ipak imali smo izlete sa vremena na vreme. 

Jedna od glumica, koja se pojavila najviše puta gola na filmovima, jeste popularna Neda Arnerić, kojoj skidanje nikad anije bilo strano, a mnogo j efilmova u kojima su jugosloveni mogli da vide njene prirodne grudi. Bilka je baš iz tog razloga nedosanjani san mnogi muškaraca u bivšem sistemu, a ona je ruku na srce bila prava prirodna lepotica.

Međutim, film u kojoj je preterala i gde je pokazala baš puno jeste film kojeg je režirao Lordan Zafranović, a ime filma je “Haloa”. Za ovaj gilm je ona dobila verovali ili ne čak i nagradu na festivala filma u Puli i nagradu “Zlatna arena”. Inače, ona u filmu tumači devojku koja je iz Zagreba i koja dolazi na more u Hrvatsku, a tamo upoznaje i sina od vlasnika od vile u kojoj je odsela.

Preporučeno