Danas pišemo o domaćoj estradi, a jedna od najpoznatijih pevačica na našoj domaćoj estradnj sceni je svakako Stoja Novaković, koja je već godinama prisutna na estradnoj sceni, a koja iza sebe sebe ima sjajnu karijeru, i najbolje hitove. Pevačica se nekako u poslednje vreeme malo povukla sa javne scene, pa i nie bila toliko zastupljena u medijima, i o njoj se nije puno pisalo, ali je ona nedavno bukvalno zapalila javnost sa svojom izjavom.

Pevačica Stoja je pre nekoliko izjavila kako će se sva “izoperisati”, a isplanirala je posetu pplastičnom hirurgu u Turskoj, a ona je na sve te intervencije trebala da potroši negde oko 30.000 evra. Jedno je vreme pevačica napravila čak i pauzu na društvenim mrežama, pa tako nije ništa objavljivala, a onda je odjednom sve svoje pratioce izennadila i pokzala svoj novi izgled. Također, ono što moramo da kažemo jeste da pevačica sjajno izgleda s obzirom na to koliko ona godina ima.

Navodno je pevačica planirala da koriguje skoro sve na svom telu, prvo grudi i zadnjica. Plastičar je trebao da se pozabavi i sa njenim licem, na kojem je planirala da uradi nekoliko zahvata kako bi izgledala nekoliko godina mlađe, a zatim i liposuskcija. Na snimku se vidi da se pozabavila i frizurom, zbog čega pojedini pratioci pišu da su očekivali veću promenu, a dok drugi da jedva čekaju da vide i telo, kako bi otkrili da li je nešto ipak uradila od operacija. Evo i sami pogledajte kako pevačica sada izgleda. Da li vam se sviđa njen novi izgled? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno