U nastavku ovog teksta vam donosimo jednu neverovatnu i jako neobičnu priču, a koja je jedan od mnogih kojih je na pretek kako na internetu, isto tako na društvenim mrežama. Pojedini ljudi jednostavno imaju potrenbu i želju da priče koje su se desile njima, ili nekome njima bližem, podele sa svima, radi iskustva, upozorenja ili toga sličnog. Upravo na to odliučila se i jedna žena po imenu Beki.

Tako je Beki na svom Fejsbuk profilu da objavi celu priču, koja je verovali vi ili ne za vrlo kratko vreme postala viralna na društvenim mrežama, a evo o čemu se radi. Radi se o tome da se Bekin muž, danima se žalio na buku koja je dolazila iz WC šolje, i to svakog puta kada bi on pustio vodu, pa je on zbog toga odlučio da istraži o čemu se tu radi, i šta je to što pravi buku, koja mu toliko ide na živce. Njen muž je tako pronašao jedan predmet koji je njegova žena izgubila još pre nekih deset godina.

Naime, njih dvoje su prvenstveno za tu buku krivili staru gradnju i dotrajale cevi, ali njenom mužu je dodadilo da svaki put kada puste vodu oni čuju jedan te isti zvuk, pa je odlučila da vidi o čemnu se radi. Kako je Beki napisala, on je istrčao iz kupatila i rekao joj sledeće: “Nećeš verovati šta sam našao u našem toaletu”. “Ajfon” koji je Beki izgubila još 2012. godine on je držao u svojoj ruci, a Beki je napisala onda i ovo: “Nisam mogla da pronađem svoj telefon. Kupila sam novi tada i zaboravila šta se desilo” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno