U današnjem članku donosimo jednu jako zanimljivu priču, čovek koji s ezove Pol Šoproni koji ima 40 godina i koji je iiz Velsa je godinama bezuspešno prosio svoju devojku sa kojom je nekolik godina u vezi, a njegova majka devojka Ališ Pilave nkada nije htela da mu kaže “da”, niti je htela da pred zakonom ozvaniče svoju vezu. Tako je nakon dugo vremena pokušavanja, on je u jednom trenutku počeo da gubi nadu, ali ona je Ališ odlučila da mu priredi jedno veliko iznenađenje, koje će sigurno da pamti dugo vremena.

Sada je Ališ došla na ideju da organizuje lažno venčanje za dvoje prijatelja, kojima je Pol trebao biti kum, i sve to teklo po planu i sve je bilo kako je ona zamislila. On je došao da obavi svoju kumovsku dužnost, a onda je u jednom trenutku došla njegova devojka Ališ i to u venčanici.

Ona je njemu počela da peva pesmu, pala je na kolena i verovali ili ne, ona je njega zaprosila. Usledilo je ono što nije nik očekvao, on je rekao “ne” i počeo je da beži. Tako se on odlučio da našali sa njom, pa se odmah vratio i njegov je san bio napokon ostvaren, jer je on Ališ mnogo volio i stao je s njom pred oltara.

Prema pisanju narodnih medija, Ališ je rekla sledeće: “Poslednje dve godine tražio je od mene da se venčamo oko 30 puta dnevno”, rekla je Ališ , objašnjavajući zašto se odlučila na ovu smicalicu. “Osim toga, već sam bila u braku dva puta i pomalo sam oklevala da to sve ponovim.” Koje je vaaše mišljenje? Pišite nam u komentarima ispod. Video snimak možete pogledati..

Preporučeno