Za danas u ovom članku se prisećamo malo 80 tih i 90 tih godina prošlog veka, to su godine koje beleže dobru muziku i lepe pesme. Mnoge poznate ličnosti iz tog perioda bi slavo ko mogao da prepozna danas. Razlog tim velikim promenama može da bude i majka prirode, koja je uvetovala time da se svakodnevno menjamo, ali i plastične operacije, koje su na sebi učinile poznatih ličnosti.

Također, imamo i dosta muzičkih zvezda koje su bile mnogo popularne u 80 tim godinama prošlog veka i zatim su samo nestale sa javne scene. Slika o savršenosti javnih ličnosti nestaje tada kada isplivaju njihove fotografije pre estetskih intervencija. Naizgled mala intervencija vilice može da napravi veliku razliku, a ove slike koje ćete vidite u nastavku su jasan pokazatelj. Jedna od njih je Aleksandra Prijović koja duže vreme već u centru javnosti, a ono što je naročito zanimljivo jeste kako je izgledala pre više od 5 godina, odnosno kada se tek pojavila na audiciji “Zvezda GrandaE i često se komentariše njen fizički izgled i itekako je vidlljiva velika transformacija.

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša su jedne od retkih pevačica koji nisu imale potrebe za veštačkim implantima s obzirom da su imale zavodljiv osmeg i pre toga, ali su one radile na drugim delom tela i svog lica. Međutim, obe pevačice su se ipak odlučila za ovaj korak, a njihovo lice i dan danas krasi biserni osmeh.

Također, među onima koji su još stavili veštačke zube se nalazi Soraja Vučelić koja je imala veliki raznmak među prednjim zubima, Milica Todorović koaj je također korigovala zube, kao i Rada Manojlović kojoj su bili najpotrebniji s obzirom da se bavi javnim poslom. Koje je vaše mišljenje o ovoim pevačicama i njihovim promenama?

Preporučeno