Željko Mitrović je definitivno jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji, koji je vlasnik velike Pink korporacije. Njegova televizija je u poslednjih par godina, gledanija i od nacionalne frekvencije, što definitivno nikome do sada nije uspelo za rukom. Majka mu se zove Milka, kojaa je još uvek živa, a otac Dragan je preminuo još 2000 godine. Studirao je pravo, ali je njegova prava ljubav bila bas gitara, a nikada nije mogao da skupi 30.000 dolara, koliko je koštao fakultet na berkli Univerzitetu u Londonu, pa je napustio pravo.

1990 godine, ženi se za Sonjom Mitrović Hani, koja je bila prosečna srpska pevačica. Razveli su se 1994 godine, a na kraju joj je poklonio i studio u centru beograda na kraju samoga brakaa. 1995 godine se ženi za Milicu, koja je danas muzički urednik na Pinku, a sanjom je dobio ćerku i sina, U medijima se jako puno priča da koristi razne opijate, pogotovo kada je pre par godina završio u Nemačkoj, gde se lečio od aplestične anemije. Pojačao je obezbeđenje, a otpustio je na stotine radnika, koji su o njemu širili neistine u medijima, a koji su povezaani sa drogom.

Za svoju decu radi sve, a kaada je Dženifer Lopez gostovala, oni su imali želju da se slikaju sa njom. Međutim, obezbeđenje ni njemu nije dozvolilo, ali se on predstavio kao njen lični fotograf, te se ušuljao u sami bekstejdž. Inače, njegova poslovan imperija, prema poslednjim informacijama i podatcima, procenjena je na milijardu evra.

Preporučeno