Mi se u nastavku našeg današnjega članka malo baziramo na srpke poznate žene, akao što i sami možete da vidite danas govorimo o prvoj dami Srbije, a to je svakako tamara Vučić. Za nju se jako dobro zna da posećuje razne manifestavije, a sinoć je sa premijerkom Srbije, Anom Brnabić bila u Parizu, gde su prisustvovale međunarodnoj izložbi EXPO 2027. U celokupnom društvu lepih dana, Tamara je blistala u svom novom stajlingu, koji je kao i uvek nbio besprekoran. Plavo bela kombinacija je definitivno oduvala celokupnu konkurenciju na ovoj manifestaciji.

“Izložba EXPO 2027 je sjajna platforma za promociju zemlje i naroda i dobar je način da se privuku i turisti i ljudi koji su zainteresovani, ne samo za samu izložbu nego i mnogo šire. Nadam se da imamo ozbiljne šanse da u junu sledeće godine kada bude proglašenje budemo proglašeni upravo mi. Daleko je poznato naše gostoprimstvo i mislim da bi od toga trebalo da napravimo neku vrstu brenda, a nema summje da je EXPO dobra prilika za tako nešto – rekla je Tamara Vučić za “Tanjug”, na svečanom koktelom priređenom u čast ovog događaja.

Medijima nije ostala nitiu dužna, premijerka Srbije, Ana Branbić, koja je okupljenima medijima rekla sledeće:”Neki nisu znali mnogo o Srbiji, mnogi su se oduševili, mnogi su rekli da će nas podržati, a oni koji nemaju pravo glasa jer su ovde kao predstavnici privrede, rekli su da će preko društvenih mreža promovisati Beograd i Srbiju. Zato dajemo sve od sebe i imamo jako lepu podršku od zemalja iz regiona -navela je premijerka u svom obraćanju

Preporučeno