Iako je danas prošlo 7 dna od kako je sahranjena srpska fudbalska legenda Siniša Mihajlović, još uvek se u srpskim medijima ne stišavaju strasti po pitanju sahrane i svega onoga što ju je pratilo. Naime, sama sahrana, zajedno sa opelom trajala je skoro 10 sati, a u samoj crkvi Sveti Nikola pojavilo se preko par hiljada ljudi koji su došli da odaju počast velikom srpskom stručnjaku.

Celo vreme sahrane prvi do kovčega su sedeli majka Viktorija i brat Dražen, a on je celo vreme bio stub porodice, pošto sse zaštitnički poneo prema snaji Viktoriji i njihovih četvero dece, ali i Milošu, sina iz njegovog vanbračne veze. Međutim, u javnosti se pojavio sa jednom izavom, kako nije zadovojan da se na samoj sahrani nije pojvilo par ljudi, kojima je Siniša značio jako puno u karijeri, a svi su njegovu izjavu povezali sa legendom Švedskog fudbala. Zlatanom iBrahimovićem.

“Hvala navijačima Crvene zvezde, podjednako Partizana koji su mu odali počast. Ništa manje i navijačima Lacija, Bolonje, Intera, Rome, Sampdorije, Milana, Fiorentine, Torina…Delu delegacije FSS koji je došao na poslednji ispraćaj našeg Siniše. Jedino ostaje nejasno zašto se nisu udostojili da izjave saučešće članovima porodice i pruže reči utehe” – zapitao se u javnom saopštenju brat Siniše Mihajlovića, a pošto je ispred samog fudbalskog Saveza Srbije bio samo Dragan Stojković Piksi, logično je da su njemu reči itekako bili namenjeni.

Preporučeno