Danas kada malo bolje pogledamo cela žuta štampa je zasnovana na tračevima o poznatim ličnostima, a izgleda da su uvek najatraktivniji oni koji ostanu nepotvrđeni duže vreme. Tako ti tračevi naprave celu mitologiju o nekoj slavnoj ličnosti i njeno životu koja se na kraju može da ispostavi kao neistinita ili nepostojana te da možda i ugrozi reputaciju te osobe.

Ali, dobar deo ovih priča inače bude samo šuškanje o tome da su u nekoj vezi s još nekom slavnom ličnosti, pa svi vole da špekulišu i istražuju. Vojin Ćetković pohvalio se svojim novim ljubimcem mačkom sa kojom uživa. Popularni glumac koga je javnost zavolela još krajem prošlog veka kao Branda Gagića u seriji Porodično blago, Vojin Ćetković u srećnom braku je sa koleginicom Slobodom, sa kojim ima dvoje dece.

Ovaj glumački par važi za nekog ko voli prirodu i životinje i često posećuju različite destinacije po našoj zemlji. Gledajući Vojinov Instagram profil zaključili smo da za kućnog ljubimca imaju psa Dimu, a sada izgleda da je porodica postala bogatija za još jednog člana. Naime, glumac Vojin je objavio sliku na svom Instagramu profilu sa mačkom, a verujemo da je Dima dobio drugaricu i da će od sada zajedno da idu u šetnju. Koje je vaše mišljenje o ovome?

Preporučeno