Adriana Lima se na ovim prostorima proslavila, kada je bila u braku sa srpskim košarkašem, Markom Jarićem. Njih dvoje su se odavno razveli, a u braku su dobili dvoje djece. Miley Cyrus, poznata po svom kontroverznom liku, s oduševljenjem je proslavila svoju prvu nagradu Grammy. Njezina predanost i ustrajnost konačno su se isplatili, šireći radost bezbrojnim ljudima diljem svijeta. No, usred oduševljenja njezinim vibrantnim nastupom, provokativni nastup 23-godišnje pjevačice Charlotte Lawrence bacio je sjenu na događaj.

Naime, dan prije događaja viđena je u renomiranom klubu “The Bird Street” u zapadnom Hollywoodu u društvu cijenjene glazbene ikone Lennyja Kravitza koji ima 59 godina.

Charlotte je to podigla na višu razinu hrabro obnaživši svoje grudi u javnosti, koristeći ih rukama da ih pokrije, ali ih je u jednom trenutku i potpuno otkrila. Više puta je viđena u društvu Kravica i ove pjevačice u usponu. Charlottein neustrašivi modni izbor postavio je novi standard, dokazujući da jednostavno nošenje golih haljina više nije dovoljno za određene istaknute pojedince. Ovi odvažni prikazi postali su toliko rašireni u popularnoj kulturi da su dosegli točku zasićenja, izgubivši sposobnost šokiranja, iako ne uvijek.

Kako piše žena.rs, zbog toga mnoge pojedinke posežu za alternativnim rješenjima koja u početku mogu izazvati interes, ali u konačnici daleko od dobrog stila.

Leni Kravic prethodno je bio u braku s Lisom Bone od 1987. do 1993. godine, a dijele kćer Zoi Kravic koja trenutno ima 36 godina. Bone je 2017. godine sklopila brak s Jasonom Momoom i zajedno imaju dvoje djece. Međutim, nedavno se doznalo da je njihovom braku došao kraj. U nedavnom intervjuu za “People” Kravic je rekao da su on, njegova bivša supruga i njen drugi bivši suprug još uvijek povezani kao obitelj, baš kao što su bili u prošlosti. Prije nekoliko godina kružila su nagađanja kako je Kravic u vezi s poznatom manekenkom Adrianom Limom. Tijekom tog vremena pojavile su se i glasine koje su sugerirale da Lima čuva nevinost za brak. Adriana Lima, brazilska manekenka i glumica, rođena je 12. lipnja 1981. u Salvadoru u Brazilu.

Od 1999. do 2018. stekla je slavu kao cijenjena osoba u modnoj industriji, služeći kao istaknuto lice za Victoria’s Secret. Ova cijenjena pozicija učvrstila je njezin status najcjenjenijeg i najomiljenijeg modela unutar tvrtke. Nadalje, od 2003. godine cijenjeni je predstavnik Maybelline kozmetike, pokazujući svoju svestranost i privlačnost. Osim toga, njezina zadivljujuća pojava krasila je reklame za Super Bowl i reklame za Kia Motors, dodatno učvršćujući njezinu široku prepoznatljivost.

U području modelinga, uspon Adriane Lime do istaknutosti započeo je u dobi od petnaest godina kada je izašla kao pobjednica u vrlo cijenjenom natjecanju Supermodel of Brazil koji je organizirao Ford. Sljedeće godine njezin talent i ljepota doveli su je do izvanrednog drugog mjesta na renomiranom natjecanju Supermodel of the World, pothvat koji je privukao pozornost Elite Model Managementa u New Yorku, što je dovelo do željenog ugovora. Danas, Lima stoji kao jedan od najplaćenijih modela u industriji, što je potvrda njezinog neusporedivog uspjeha. Njezin utjecaj seže i izvan piste, jer ponosno predstavlja hvaljeni brend odjeće Desigual iz Barcelone, kao i cijenjene talijanske marke Calzedonia i Sportmax. Rođena 12. lipnja 1981. u Salvadoru u Brazilu, Limino odrastanje bilo je obilježeno odsutnošću njezina oca, Nelsona Torresa, koji je otišao kad je imala samo šest mjeseci.

Zbog toga je njezina majka, Maria das Gracas Lima, ostala sama odgajati, odgovornost koju je prihvatila s nepokolebljivom odlučnošću. Limino naslijeđe je bogata tapiserija koja uključuje afro-brazilsko, portugalsko, švicarsko, japansko i indijansko podrijetlo. Njezino lingvističko umijeće jednako je impresivno, jer tečno govori portugalski, engleski, talijanski i španjolski. Putanja Limine karijere krenula je u nevjerojatno mladoj dobi, s njezinim trijumfom na Fordovom natjecanju “Supermodel Brazila” u nježnoj dobi od petnaest godina. Godine 1996. dodatno je učvrstila svoj status zvijezde u usponu sudjelovanjem u natjecanju Ford Models Supermodel of the World, gdje je osvojila impresivno drugo mjesto.
Nakon tri godine Lima se odlučila preseliti u New York i udružila snage s agencijom Elite Model Management.

Ovo joj je partnerstvo otvorilo vrata da krasi stranice cijenjenih publikacija poput Voguea i Marie Claire, pokazujući svoj talent kroz razne editorijale. Brzo naprijed u 2008. i Lima je još jednom osvojila publiku kada je dospjela na željenu naslovnu naslovnicu časopisa GQ, generirajući neviđen porast online prometa. Premotajte tri godine prije te prekretnice i Limina prisutnost osjetila se u prestižnom Pirellijevom kalendaru, učvrstivši njezin status zaštitnog lica Telecom Italia Mobile, talijanskog pružatelja telekomunikacijskih usluga, što joj je donijelo simpatičan nadimak “talijanska Catherine Zeta-Jones”.

Preporučeno