Svi su ostali šokirani kada je pre par godina u javnosti stigla vest da je popularni pevač Šaban Šauloć izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Njegova naslednica Ilda Šaulić je krenula njegovim stopama i već godinama se uspešno bavi pevanjem i muzikom, a nedavno je bila na dodeli nagrada SEMUS-a po ugledu na njega, dobila je priznanje za istaknutog umetnika. Također, Ilda je rekla kao je ponosna na ovaj uspeh, ali je dodala da joj je jako krivo što njen uzor nije bio s njom tog važnog dana.

“Jako je lepo i privilegovana sam. Svako ko se bavi muzikom i estradom priželjkuje da dobije status istaknutog umetnika. Bila sam ponosna na sebe samu. Žao mi je što tata nije bio tu, ali verujem da on sve to negde posmatra i da bi bio ponosan”, rekla je Ilda i dodala da je za razliku od Šabana, ona nema tolike pretenzije kada je kareijera u pitanju. Ona nema tu neku ambiciju da bi ona trebala da dobije neku od nagrada. Mnogo joj je bilo drago što su je se setili, i ovo je prosto negde već bila priča od pre godinu i nešto dana. Iako voli muziku, ona je priznala da posle tragedije u kojoj je njen otac stradao ni ona ni sestra Sanela nisu mogle da slušaju njegove pesme.

Bilo im je mnogo teško kada čuju neku njegovu pesme, njegov glas odmah bi im srca zaigralo. MEđutim, ona je na kraju bila ta koja je prihvatila sve na neki način, ne zna ni sama kako ni zašto, ali voli da sluša njegove pesme… Ostatak pročitajte ovde.

Preporučeno