Gubitak djeteta je nevjerovatno teško iskušenje za brojne parove, posebno za žene koje imaju snažnu želju da postanu majke i njeguju novi život. Anastasija Ražnatović je nedavno prošla jednu od najtežih faza u svom životu u poslednja dva meseca. Dok se kreće kroz proces tugovanja za izgubljenom bebom, pevačica hrabro i iskreno artikuliše ogromne teškoće sa kojima se trenutno bori. U tom periodu je donela odluku da deaktivira svoj Instagram nalog i da se uteši u prisustvu svoje uže porodice i monaha u manastiru u koji je posećivala.

 

 

Međutim, počeli su da se pojavljuju znaci poboljšanja kada je krenula na odmor sa svojim partnerom Nemanjom, u društvu njegovog brata i snaje. Njihovo putovanje uključivalo je posjete brojnim zadivljujućim lokacijama. Kroz vizuelnu dokumentaciju koju je podelila tokom tog vremena postalo je očigledno da joj se osmeh vratio na lice. Izvanredan događaj označio je kulminaciju ovih plodnih dana, ostavivši Nemanju u stanju zaprepašćenja. Dok je Anastasija odlučila da zadrži detalje o tome kako je trijumfovala u izazovnoj fazi, njena nedavna objava na društvenim mrežama rasvetlila je osobu koja joj je pružala nepokolebljivu podršku tokom njenog puta ka oporavku.

 

 

“Tako se dobijaju bitke”, rekla je ona, što je odmah prepoznato kao odavanje počasti Nemanji, koji je nepokolebljivo stao uz nju prateći tragični gubitak njihovog deteta. U potresnoj izjavi, fudbaler je otkrio da će, uprkos razornoj tuzi koju su preživjeli, njegova ljubav prema Anastasiji opstati. Čak i suočeni s emocionalnim previranjima tokom ovog teškog perioda, naša ljubav će trijumfovati i pobijediti ove poteškoće. Ovaj stav je srpski predstavnik preneo na svom Instagram profilu. Vidjelo se da je Nemanja taj koji je vratio blistav osmijeh na Anastasijino lice.

 

 

Preporučeno