U današnjem članku kao što ste mogli da pročitate pišemo o domaćoj estradi koja nas svaki dan iznenadi sa nekim novim dešavanjima. Često poznate ličnosti objavljuju svoje slike iz ranog detinjstva ali i adelescencije, pa ih onda retko kada možemo da prepoznamo. Međutim, ono što oni danas rade i kako izgledaju danas, ne može se uopšte povezati sa tim osobama koje se nalaze na tim slikama. Mi danas pišemo o jednoj našoj poznatoj pevačici.

Aleksandra Mladenović je već od malih nogu imala veliku želju da postane pevačica, pa se može reći d aje ona tu svoju želju i uspela da ostvari. O tome šta je Aleksandra htela da postane su svedočili i snimci koji su stari čak 16 godina, a ono što mnog ljudi ne zna jeste da su u Zvezdama Granda takmičili čak četiri puta. Pored toga što je ona prve tri sezone ispadala iz takmičenja, ali se nikada nije predavala pa se već kao i devojčica prijavljivala na razna takmičenja pa je 2005. godine ona dobila priliku kako bi zapevala na sceni Granda.

Pa su tako u emisiji “zvezde Granda specijal” pustili su snimak od Aleksandre koji je star preko 16 godina, a ona je u to vreme imala samo 11 godina. Moglo se videti da je ona sa velikim osmehom pratila taj video, a ona je i rekla nekoliko reči oko toga. “Ja već tada znala da ću da budem pevačica i ja sam roditelje terala na Zvezdice granda i tu sam prošla na par audicija, pa sam od dosta dece uspela da uđem u top deset i to se nije prekinulo iz nekog razloga, ali sam ja sve od tada postala deo ove kuće”, izjavila je Aleksandra Mladenović jednom prilikom.

Preporučeno