Danas se malo vraćamo u pošlost, kada je bila na snazi republika Jugoslavija. Bivša Jugoslavija se počela raspadati 90 tih godina ali na estradi nije bilo mesta o nacionalizmu. Tih su godina najveće zvezde bile dva Halida, Ceca, Dragana , Šemsa, Sinan i još njih nekoliko. Tada je Ceca imala snimljena dva aluma, a za nju dotadašnju karijeru su bili zaslužni muzički producenti Doca Ivakonović, i sarajevski novinar i porodični prijatelj Cecinih roditelja Ekrem Milić.

Ceca je na svoje koncerte isključivo išla u pratnji svog oca Slobodana i majke i Mire, jer je bila maloletna. Kao pevačica je nastupala širom BiG, a zahvaljujući novinaru Miliću, dogovoren je nastup i u Švicarskoj u distkoteci Tanoa, koje je bila u vlasništvu Ese Samardžića. Nakon nekolik godina je upoznala tada najpoznatijeg kriminalca Želja Ražnatović koji je bio poznatiji pod nadimkom Arkan sa kojim se na kraju i venčala. Danas Svetlana Ceca Ražnatović ima dvoje dece sa Arkanom, Veljka i Anastasiju, a Arkan je 2000. godine ubijen u hotelu Interkontinentalu a još uvek nije poznato ko ga je ubio.

Javnosti je poznato da je se Veljko Ražnatović oženio sa Bogdanom, a među zvanicama tada na svadbi su mediji primetili i Vladana Lukića sa suprugom. Dolazak Lukića je posebno interesantan pošto je bivši fudbaler Crvene zvezde, a kasnije i predsednik kluba iz Ljutice Bogdana, svojevremeno je bio u vezi sa Cecom Ražnatović. Lukić je bio i prvi Cecin momak za koje je saznala javnost.

Tada popularni fudbaler i perspektivna pevačica su vezu počeli 1989. godine kada je Svetlana u Beogradu počela da krči put ka zvezdama, a Lukić je već bio poznat kao igrač Crvene zvezde. Krenule su već i priče o veridbi i svadbi kada je Lukić otišao na odsluženje vojnog roka zbog čega je i došlo do rastanka 1990. godine. Danas donosimo i sliku kako izgleda njegova današnja supruga .

Preporučeno