Možda ste pronašli novac ulici? Pomislio kako imate sreće i stavili ga u džep. ali nije samo sreća u pitanju, radi se o tome da ovo ima i neko sasvim drugo značenje.

Kada budete pronašli novac, probajte da zapamtite prvu misao koja vam je prošla kroz glavu, a ona odmah šalje neku poruku za vas, a kada bi vam rekli da broj na novčanici ima smisao, ne biste mogli da verujete. Kao primer, ako nađete novac s brojem 1, povezan je sa novim početkom, signalizira na nove ideje, dostignuća, napredak i uspeg. Sve što treba da uradite je da ostanete pozitivni i sve će da dođe na svoje mesto.

Ako slučajno nađete novčanicu sa brojem 2, onda ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da morate da naučite da se prilagodite, jer ponekad se ne može raditi sve sma zato naučite da živite u zajednici. Novac s brojem 5 vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što zamislite i da je život uzbudljiv. 50 i 500 dinara ako nađete, to je poruka da probate iskoristite talente.

Dok broj 10 želi da vam poruči da verujete svojoj intuiciji i da uradite ono što se naumili i odlučili. Ako se budete oslobodili straha sa kojim živite, onda je pred vama put popločan sa uspehom.

Preporučeno