Voditeljka Radmila Rada Radenović bila je jedna od prvih javnih ličnosti koja se 2005 godine slikala za plejboj, te je važila za jednu veoma atrktivnu damu. Ona je jednom prilikom također, istakla da je tada uradila erotske slike za koje danas ne bi imala hrabosti. Nakon toga, onase okrenula malo drugačijem životu.

Ona je naime 2010. godine dobila sina kojem je dala ime Petar, a koji danad ima 11 godina iz veze sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji je kako je pisalo u tom periodu već imao devojku, sa kojom je tada bio preko deset godina u vezi. Također, priznala je da nije živela sa ocem svoga sina i da više nisu zajedno, ali da su dete dobili iz najveće ljubavi. Kako su navodili mediji, on se vratio bivšoj partnerki. Međutim, nju nismo baš dugo videli preko malih ekrana, a o privatnom životu je retko pričala. Poslednja emisija koju je vodila bila je Rada sam, do 2018 godine, kada se povukla sa malih ekrana.

https://www.instagram.com/p/CNlcqHxJQIU/?utm_source=ig_web_copy_link

Ona je nedavno napusila i 42 godine i tom je prilikom objavila sliku bez trunke šminke, a baš takve fotografije najčešće su na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram. I dalje izgleda mladoliko i lepo, zbog čega mnogi muškraci i danas uzdišu za njom kao i prvog dana otkako se pojavila u medijima.

Preporučeno