Danas vam donosimo jednu jako zanimljivu i interesantu temu koja će verujemo da obraduje najviše žensku populaciju. Da je mleko dobro za kožu, znala je i Kleopatra. Ali, reklo bi se da je upotreba mleka u nezi zastarela, a sada su na snagu stupile nove bjuti navike. Tako je i jedna žena, umesto što bi uzela mleko, odlučila da ispira svoje lice sa pivom nedelju dana.

Međutim, ona nije jedina jer su se ovom trendu priklonile mnoge žene, a razlog je i više nego dobar. Već nakon prvog dana umivanja žena je primetila veliku promenu na svom licu. Naime, nakon što je oprala lice i nežno ga obrisala peškirom, primetila je da joj je koža znatno mekša. Drugogo dana je osetila lagano peckanje na svom licu, a pripisala je to delovanju piva na akne, koje je pre ovog eksperimenta imala na licu. Trećeg dana promena je bila još više vidljiva, a njeno lice se znatno očistilo od akni sa kojim se godinama borila.

Tako je ona pripisala to antibakterijskim svojstvima ovog napitka. Četvrtog dana je odliučila da doda i limunov sok, a ovu kombinaciju je koristila naredna tri dana, a osim što su joj se očistile pore i nestali mitiseri, psvetlele su i tamnije mrlje koje je imala na licu. Također, ona tvrdi da joj je koža sada puno više mekša, “nahranjenija” i elastičnija, čime ovaj sedmodnevni eksperiment smatra jako uspešnim. Koje je vaše mišljenje o ovome triku i da li biste pokušali da ga primenite na svom licu? Pišite nam vaše utiske i komentare ispod teksta.

Preporučeno