Već je uveliko stiglo doba godine kada počinju da se spremaju zimnice, a evo leto nam je brzo prošlo, zima se nekako polako počela da bliži i došlo je vreme spremanja zimnice, a ono što je na prvom mestu jeste ajvar. Postoji mnogo osoba koje ne vole ljuto, ali kakav bi to bio ajvar ako nije barem malo ljuti. Kada je gotov i kada postavite na stol, svima je to super, ali oni koji su spremali znaju koliko je to težak problem.

Mnogo je potrebno vremena, truda i znanja da biste napravili jako dobar ajvar, a još jedna stvar koja muči one koji ga prave jeste kako da uklonite ljutinu sa ruku nakon pripreme. Mi vam u nastavku donosimo rešenje znači da za to postoji trik, a ukoliko i vi imate ovaj problem, onda vam preporučejemo da sa nama ostanete do kraja, i da vidite o čemu se radi.

Ako ste već stigli do situacije da oljutite ruke, onda znate da pranje običnim sapunom vam neće pomoći, ali evo jedan trik koji će vam biti od velike pomoći. Pre nego operete ruke sapunom i stavite pod vodu, šake prvo namažite sa jestim uljem a onda nastavite normalno sa sapunim, i tako ćete uspeti da se rešite problema. Ako ste možda dirali nekim slučajem po očima sa tim rukama, napravite sebi hladne obloge koje ćete staviti na oči.

Pored ovoga svega navedenog, red bi bio da i saznamo kako da ljutinu uklonimo iz usta ukOliko preteramo sa ljutom paprikom. Nemojte odmah da koristite  vodu, nego je boolje da sažvaćete komad leba, ili nešto od mlečnih proizvoda, uzmite jestivo ulje, ili kiselu hranu koja je odlična da neutrališete ljutinu u vašim ustima. Da li ste za ovo znali ranije? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno