Sinoć je u 62. godini života preminuo Radiša Miljković, nekadašnji Radašin, nekadašnji sudionik realityja. Violeta, šogorica poznatog natjecatelja Big Brothera, spomenula je zdravstvene probleme koji proživljavao je njezin svekar.

Violeta je u razgovoru za “Blic” otkrila da je Radiša Miljković preminuo u 62. godini od posljedica sepse od pucanja kapilara na nozi. Iako je još bio u braku, njegova supruga je tu vijest jako teško primila. Prije smrti Miljković se nekoliko godina borio s bolešću, a trenutno su u tijeku pripreme za njegovu sahranu. Miljković je bio poznat po pojavljivanjima u raznim reality showovima, a mnogi su uočili njegovu nevjerojatnu sličnost s glumcem Radošem Bajićem.

Nakon pojavljivanja u reality televizijskom programu, nastavio je nastupati po klubovima više od šezdeset godina. Posljednjih dana živio je u rodnom gradu sa suprugom Zlatkom, sinom, snahom i četvero unučadi – Jelenom, Jovanom, Petrom i Hristinom – u lijepoj rezidenciji. U novije vrijeme usmjerio se na poljoprivredne poslove. Poreklom je iz aleksinačkog sela Ljupten, a postao je poznat po učešću u “Big Brotheru”, a zatim iu “Farmi”. Prije pet godina dao je intervju u kojem je ispričao svoja iskustva. Objasnio je da je odlučio prekinuti bavljenje estradom kako bi više vremena provodio s obitelji koju uzdržava kroz poljoprivredu i gradnju.

Otac je dvoje djece i djed šestero unučadi. U prethodnoj izjavi nije se sramio provoditi vrijeme sa striptizetama i plesati po barovima, kao što je to činio u reality showu. No, sada priznaje da ljubav prema kravama nadilazi njegov interes za starlete. Iako je priznao da gaji nostalgičnu naklonost prema svojim prošlim postignućima, dotični pojedinac tvrdi da je otišao dalje od tih dana. Unatoč novinskim isječcima koji mu krase zidove, tvrdi da više nije fiksiran na to razdoblje svog života.

Trenutno se bavim poljoprivrednim i građevinskim poslovima. Izazovan je to posao, s upečatljivom vanjštinom i obiljem ženske pažnje, ali reality televizija me više ne zanima. Iako sam dužna raditi dvije godine i slijediti upute, nisam za to. Sada sam usredotočen na svoju obitelj, posebno na svog tek rođenog unuka, koji sada ima četiri mjeseca, što ga čini mojim šestim unukom. Moj je red da se brinem za njih. Htio bih posjedovati dvije krave, ali moja financijska situacija to ne dopušta. Stoga se nadam da ću dobiti stoku s farme. To bi mi omogućilo dobivanje poticaja za mlijeko i prodaju teleta, što bi mi omogućilo sigurniju zaradu. Radašin je izrazio oduševljenje što je ugledao novinarsku ekipu na svom pragu, jer smatra da su svi zaboravili na njega.

Tijekom uspomene, Radiš je spomenuo trenutak kada su on i Jovana Pavlović, sudionica Big Brothera, bili na plaži, a ona mu je skinula donje rublje, zbog čega se naizgled niotkuda pojavio roj novinara. Mjesto ovog događaja ostaje nepoznato. Radiša je ostao zatečen iznenadnom pažnjom, no nije se uznemirio jer nikad nije imao problema s golotinjom. Radiš se prisjetio i nastupa u kavezima diskoteke u Vranju, gdje je on svirao pola, a Jovana cijeli set. Rado se prisjetio kako je publika oduševljeno reagirala kada su mu tijekom nastupa skinuli hlače.

Preporučeno