Milomir Marić je jedan od najpoznatijih novinara na našim prostorima, koji je sa svojom suprugom Vesnom Radusinović već više od dve i po decenije u braku. Njih dvoje pobijaju pravilo da su brakovi javnih ličnosti kratkog veka. Međutim, ni ko njih dvoje nije baš sve med i mleko, a to je priznala njegova žena VEsna, koja je otkrila da je Milomira jednom čak izbacila iz kuće.

“Jednom mi je rekao da ide u Pančevo. Znala sam da ide na rođendan kod jedne naše koleginice. Još ga lepo pitam što mi nije rekao kada sam ja mirna, staložena i ćutljiva žena. Kada se vratio kući, rekla sam mu šta sam imala i 20 dana je proveo u izbeglištvu u drugom stanu. Nisam htela da ga primim u kuću. Više mu se nikada nije ponovilo nešto slično”, ispričala je Vesna.

Zatim je na sve to Marić rekao da ga žena tera da mnogo radi, da stalno bude pred kamerama, jer tako nemože ništa loše da uradi, a da ona ne zna za to. On se požalio kako ne može da se mrdne nigde a da to ne dođe do nje, i dodao je kako je njegova želja celi život bila da se oženi sa glupom ženom, ali mu to nije baš pošlo za rukom. Takom da sada muči veliku muku a njegova supruga je potrvdila sve to sa ovim rečima:

”On i da hoće da me vara, ne znam kada bi uspeo?! Navijem mu budilnik u četiri ujutro, on se tada probudi, popije kafu i ode na autobus. Ujutro ulazi u studio i gubi mu se svaki trag. Kada se završi jutarnji program, sledi snimanje emisija, klijenti i sastančenja. Kući stigne oko pet popodne, dobro se najede i posle toga je potpuno neupotrebljiv. Gde bi uopšte mogao da nađe nekog kao što sam ja?! Ovakvu lepoticu, predivnu ženu. Ja za njega sam Holivud, premija!”, na kraju je rekla Vesna u duhovitom maniru.

Preporučeno