Mnogi ne znaju da je kuma Jelene Karleuše bivša manekenka Ivana Kukrić. Ivana je imala značajnu ulogu u Jeleninom vjenčanju s Bojanom Karićem kao njezin svjedok. No, nedugo nakon svadbenog slavlja brak se raspao, a čini se da su se razišlei kume.

Manekenka nije bila pozvana na drugo pjevačicino vjenčanje s Duškom Tošićem. Umjesto toga, pjevačica je za kuma izabrala dizajnera Darka Kostića. Može se zaključiti da između bivših prijateljica i kuma nije bilo komunikacije jer se ne prate na društvenim mrežama. Puno se nagađa o trenutnom stanju njihove veze. Unatoč tome što žive na odvojenim kontinentima i nemaju poznatih kontakata, njihovi javni profili omogućuju letimičan uvid u međusobne živote. Međutim, neizvjesno je hoće li iskoristiti ovu priliku ili ne.

Nakon raspada njihovog prijateljstva, Jelena se dva puta uživjela u ulogu majke, dok je Ivan samo jednom. Nedavno se manekenka javno oglasila povodom rođenja drugog djeteta. Kuma Jelene Karleuše, koja već nekoliko godina s obitelji živi u Los Angelesu, nedavno je dobila još jednu prinovu u obitelji. Slike novorođene princeze podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu. Na Ivanine fotografije s nasljednicama zaredali su brojni komentari, no Karleušin komentar je izostao.

Jelena je poznata po tome da ima jako malo prijatelja i uvijek vodi neki verbalni rat sa jednim ili više osoba. One uglavnom pripadaju estradnoj sceni i već decenijama je u zavadi sa Cecom Ražnatović sa kojom se upravo zbog toga često sreće na sudu. Pored Cece Jelena često oplete i po drugima a kao rezultat toga ima jako malo prijatelja.

Preporučeno