U današnje vreme kada je internet na svakom koraku, definitivno nema šanse, a da ima neki selebriti u regiji, a da se o njemu odmah sve ne sazna po bilo kojem osnovu. Mi danas govorimo, kao što i sami možete da vidite o Suzani Mančić, koja je definitivno na sceni prisutna preko 40 godina. Sve je krenulo od lota, sredinom 80 godina prošloga veka.

od tada su joj se vrata otvarala na svakom koraku, a ona je do danas bila i voditeljica, pevačica, pa čak i glumica, kada se pojavila u popularnoj “Žikinoj dinastiji”. Ona iza sebe ima jedan brak, u kojem je dobila i dve ćerke, koje su danas velike i izgrađene žene. Međutim, napravila je dva velika lapsusa, kada je snimila dva vruća snimka, jedan sa bivšim mužem, a drugi sa današnjim dečkom, popularnim grčkim biznismenom.

Napravila je sebi puno više štete nego što je imala koristi od istoga. Devojčice su tada bile male, i bilo im je neugodno ići u školu, jer je svako znao ko im je majka. Njen današnji dečko živi i radi u Grčkoj, a ona se oglasila na staru godinu, te je navela da za novogodišnje praznike, ipak mora da bude sama.

“Za ovaj doček ću sediti sama kod kuće. Srediti ću se i gledati ću neki program, čak sam i drugaricama predložila da dođu kod mene da obučemo neke lepe haljine i da uživamo. Muž mi je otišao na planinu, a pošto tamo od snega ne može da se izađe iz kuće, rekla sam da neću više da idem na Pilion zimi. Kratko je rekao: u redu! Vidite to je osvajanje bračne slobode” – dodala je u nastavku.

Preporučeno