Verujemo da svi znate da je Nataša Kojić ćerka popularnog pevača Dragana Kojića Kebe. Da jabuka ne pada dalje od stabla dokaz je i Taša koja je već više od decenije pokušavala da u SADu napravi muzičku karijeru.

Ona je rođena u julu 1984 godine u Loznici, a u Beogradu je zvršila srednju školu i muzičku akademiju. Prvi nastup je imala 2001 godine na Beoviziji sa pesmom Sanjalica a do odlaska u SAD 2008. godine, objavila je 3 albuma. Jednom prilikom je i sama objasnila da je dobila stipendiju za Berkli, muzički koledž i otišla u Severnu Ameriku, tačnije Los Anđeles, a detalji o njenom školovanju su i do sada nepoznanica, a osim da ima diplomu čuvenog koledža iz Bostona.

Tokom ranih godina u Americi, pojavljivala se svuda pa tako i u jednom od rijalitija. Taša se prijavila u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom Milioner mečmejker. Sve ostalo preuzia agencija, koja odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente,, ali pošto oni zbog obaveza nemaju toliko vremena da sebi smai traže partnera to tako biva. Tako se i naša Taša našla u to šou programu, da kako se kaže oproba sreću.

Međutim, nju je tročlana komisija jako ismejala tada, što zbog njenih godina, što zbog toga kako ona izgleda. “Ti si pop pevačica i imaš 29 godina? – pitala ju je žena koja vodi agenciju. Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i ironično nastavila:- A koliko dugo već imaš 29? Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: “Od svoje osamnaeste godine”, pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!”

Preporučeno