Mi se u nastavku ovog vikend članka, malo posvećujemo zanimljivim stvarima, koje su nam definitivno potrebne pored ovolikog sivila i crnila koje nam dolazi sa Istoka Evrope, konkretno sa Ukrajinskog ratišta. Ljudima je definitivno prekipelo da samo slušakju i gledaju o ratu u Ukrajini, apa ćemo se mi danas malo zabaviti uz zvezde, horoskop i numerologiju.

Mi ćemo se tako danas maalo pozbaviti sa brojevima, a svaki broj naime ima svoj odgovarajući element, a to je Zemlja, drvo, vazduh, vatra i voda. Inače godina u kojoj smo rođeni, itekako ima važnu ulogu u našim životima, a evo o čemu se radi. Krećemo sa elementom vazduha. a poslednje cifre su 0 ili 1. Po pravilu su ove osobe itekaako uzdržane, i ne komuniciraju puno sa drugim osobama. Snažne su volje, ali i jakog karaktera po prirodi.

Element vode imaju brojeve 2 ili 3 na kraju. Šarmantne i simpatične su po prirodi. Savršeno znaju kako da hodaju kroz život, te ne dozvoljavaju sebi nikakve propuste u životu i tačno znaju kuda i kako hodaju kroz život. Umeju da budu jako ubedljivi, kako prema partneru tako i prema samoj okolini. Element drveta ima poslednje cifre u rođenju 4 ili 5. Pridržavaju se svojih principa u svakom pogledu na život. Jako lako mogu da ubede nekoga u neke stvari, i p otome su bez premca. Jako su vredni, i u snu je moguće da su aktivni. Odani su prijatelji i nikada nisu sebični. Prave greške, jer ponekad uzimaju previše posla od onoga što mogu zapravo da urade. Ostatak teksta pročitajte ovde.

 

Preporučeno