Danas donosimo lepe vesti kako bi pokazali da svet i nije baš toliko crn koliko se prikazuje u javnosti. Naša današnja priča je više nego pozitivna, iako na društvenim mrežama možemo da vidimo samo neke negativne priče i premere kako se uopšte ne treba da ponaša. Ali ono što je najgore jeste da one imaju puno pregleda, mladi jednostavno vole da gledaju negativu, a i oni malo pizitivnih priča koje su za primer, jednostavno svi zaobilaze.

Šta se može reći za humanitarne akcije i apele koje imamo na stotine u toku samo jednog dana. Koliko se ljudi odazove na humanitarne akcije i SMS poruke koje koštaju samo pola evra. To njih skoro pa ništa i ne košta, jako malo se skupi sredstava za lečenje neke devojčice ili dečaka kojem je na primer potrebna hitna transplantacija nekog organa.

Dok sa druge strane u rijaliti programima znamo videti po nekoliko miliona SMS poruka, koje košta po više od jednog evra, samo da bi njihov “favorit” pobedio. Tako mi danas se bavimo sa jednim jako zanimljivim slučajem koji se desio u Kanadi, a on je za retko čudo dobio jako pozitivnih reakcija ali i pozitivnih komentara. U pitanju je Majkl Brevin koji ima 48 godina, i radi kao taksista u jednom manjem gradu koji se zove Hamilton.

Dok je prolazio sa jednom ulicom, video je dedicu koji je pao u sneg, i jednostavno se nije mogao da podigne. Tada je on stao i odmah ga ubacio u svoj taxi i odveo ga u bolnicu, gde ga je i ostavio da mu pruže prvu pomoć. Deda ga je pozvao nakon par dana u bolnicu, a tamo je bio sa svojim advokatom koji je rekao da želi da ostavi kuću taksisti jer mu je pomogao i spasio mu žiovt.

Preporučeno