Danas donosimo jednu jako zanimljivu priču koja se desila na našim prostorima. Jedna djevojka koja nam dolaz iz Kruševca je cijeli život maštala o svojoj svadbi iz snova, ali je taj čin upropastio njen kum. Sada je ona svoju ispovijesti podijelila 2018. godine ali i dalje svaki put šokira cijelu Srbiju.

Savršen proljećni dan, a udala se za čovjeka sa kojim je provela polovinu svog života, tačnije od osmog razreda bili su skupa. Sve je teklo onako kako su planirali i svu su bili tu, prijatelji, porodica, i govorili su kako je mlada prelijepa, da sja i da izgledamo predivno. Svadba je bila u jednoj luksuznoj sali u njihovom gradu, a sve je bilo u roza, njenoj omiljenoj boji. Svi prisutni su bili jako oduševljeni, a matičar je trebao da dođe u 15 sati, a tek poslije tofa da zaplaše svoj prvi ples i provesele se sa ostalim gostima.

Kada je došao čin vjenčanja, a matičar je ispričao svoje u baš kada je trebalo da odgovori na pitanje da li pristaje da se uda za Martina, samo što je htjela da izusti “DA” oglasio se Martinov kum. On je rekao “Imam ja nešto protiv toga, gospođo matičarko, ako se ne ljutite?”. Svi su tada bili šokirani, ali od šoka nije niko reagovano, a matičarka je mimikom dala znak da može da uradi ono što je naumio. Tada je kum Laza otišao do svoje djevojke, za koju nije niko znao da postoji a još manje da će doći na svadbu, a on je vječani kum i zašto bi dovodio nepoznatu i anonimnu osobu sa kojom je navodno u vezi 3 sedmice na tako jednu svadbu.

Kum je prišao djevojci i kleknu, a izgovorio je četiri riječi koje joj i dalje odzvanjanju u glavi “Udaj se za mene”, a ljudi su od ška počeli da se smiju. Mlada je zgroženo posmatrala dok su svi bili veseli, a čak je i njen muž MArti bio ushičen, pa je otišao da poljubi novopečene vjerenike. Nakon nekoliko minuta matičarka je vratla se u realnost riječima “Izvinite, imam zakazano sljedeće vjenčanje za pola sata, možemo li da obavimo ovaj čin?” Ostali tekst pročitajte ovdje.

Preporučeno