Nakon ženidbe i rođenja djece, Cecin nasljednik Željko je svjesno odlučio da svoju porodicu preseli iz užurbanog grada u prirodnije okruženje u nadi da će promovirati mir i omogućiti zdravo odrastanje svojoj djeci, Krstanu i Željku mlađem. Veljko i Bogdana Ražnatović su od sada osnovali svoje prebivalište u Titelu, gde osećaju da njihovi sinovi mogu da napreduju i imaju radosnije detinjstvo. Područje se može pohvaliti imanjem koje pripada Bogdanovoj porodici, koje uključuje prostranu kuću.

 

 

Osim toga, Veljko je tu imovinu dobio kao miraz od tazbine i planira da tu živi sa svojom porodicom. Dom Bogdana i Veljka Ražnatovića je mirno utočište, udaljeno od gradske vreve. Par je personalizirao svoj stan kako bi zadovoljio sve svoje zahtjeve, sa skrupuloznim renoviranjem i promišljenim dizajnom interijera. Porodica Ražnatović stvorila je lični utočište za sebe i buduće generacije, zajedno sa prostranim dvorištem koje se može pohvaliti velikim bazenom i vikendicom za sunčanje. Nedavni dodatak njihovom prebivalištu je savremena gimnazija koja se sastoji od preko deset različitih sprava i opreme za vježbanje. Štaviše, fiskulturna sala se nalazi izvan kuće.

 

 

Područje predviđeno za sprave za vježbanje prekriveno je gumenim kockama, čime se zadovoljavaju različite potrebe za vježbanjem. Dodatno, intenzitet režima treninga korisnika bio je evidentan u njihovim objavama na Instagramu. S obzirom da je mladi Ražnatović odličan bokser, ne čudi što je odlučio da promeni fokus. Ovaj potez će mu omogućiti da se koncentriše na ličnu kondiciju na otvorenom. Kako je njegova supruga Bogdana takođe zainteresovana da učestvuje u njegovom treningu, nema sumnje da podržava odluku svog supruga.

 

 

Preporučeno