Džej Ramadanovski je definitivno bi o pevač, koji je u potpunosti obeležio poslednjih 35 godina Bakanska narodne muzičke scene. “Da si moja devojčica”, “Rađaj sinove”, “Nedelja”, samo su neke od pesama koje će da ostanu za veke vekova, i koje će se pevati još generacijama posle nas. 

Međutim, pre 2 godine nas je baš na nedelju iznenada napustio, a preminuo j eu svom stanu u legendarnom beogradskom naselju Dorćol. Kažemo, legendarno, jer je u njemu rođen jako veliki broj poznatih muzičara koji su u odrasli u ovom kultnom beogradskom naselju. Bila je neelja popodne kad je njegova žena koja se brinula za higijenu kuće spremala ručak, a on je legao da malo prilegne i nikada se više nije probudio. 

Imao je samo 56 godina, a prema navodima lekara iz tog perioda, radilo se o zatajenju srca. Imao je Džej malo više kilograma, jako puno je pušio i pio, tako da i ne čudi da ga je srce na kraju izdalo. Džej Ramadanovski je svakako bio veliki lafac, te j eznao nmekada celi honorar da ostavi konobarima i ljudima koji bi se tada zatekli u samom restoranu. Međutim, poslednjih par dana se društvenim mrežama provuikla jedna priča, a to je da je njegov jako blizak komšija ubeđen, da njegov duh i dalje u gluvo doba noći dolazi na Dorćol. Naime, noć za noć, oko 2 sata ujutro se čuje i zvuk doboša i timpana, kako lupa u daljini, što je najmisterioznije od svega je to, da se još ljudi ćulo da su čuli iste stvari kada vbi se vraćali iz noćne smene. 

Preporučeno