Srpska voditeljka Ružica Jakšić je napunila 82 godine života, a i dalje je poznata po tome što je bez dlake na jeziku. Ona je simbol ženskog stava, što je često pokazivala u svojim emisijama, iz kojih smo mogli videti svašta pametno. Ona je neko ko iza sebe ima 3 braka, a nedavno je šokirala sve kada je rekla da i u 9 deceniji ima ljubavi, i da će se udati i po 4 put. Ovaj put njen izabranik je iz Italije i totalno je odlepio za njom kako je ona rekla.

Ruška Jakić važi za javnu ličnost koja nikada nije želala da izgubi svoj identitet i da se prikloni estetskim operacijama ni korekcijama. Poznajemo je kao damu od stila, po stavovima koji odudaraju od balkanskih standarda, a čuvena je njena izjava “Dobro jutro, lepotice”, koju izgovara svakog jutra kada ustane iz kreveta i pogleda se u ogledalo.

Naime, kao što se može primetiti, oduvek je nosila kratke, muške frizure, uvek je bila doterana sa ukusom, a nije tajna ni da je pobornica prirodnog izgleda i da ne voli estetske korekcije. “Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu. Danas više ne znaš od silikona… Svi imaju višak silikona a manjak pameti, i to je njihova ulaznica. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis” ispričala je nedavno Ruška u jednoj od emisija.

Ruška se udavala i razvodila tri puta, a kao što smo rekli na samom početku planira da se uda i četvrti put, i da je zaprošena. “Mene je zaprosio jedan grof. Morala sam da odložim udaju zbog korone, jer treba da dođe pola sveta, preko 1.000 zvanica”, rekla je Ruška Jakić jednom prilikom.

Preporučeno