Bojan Karić,koji je član jedne od najimućnijih i najpoznatijih srpskih porodica, dospeo je na naslovne strane kada je započeo romantičnu vezu sa pop zvezdom Jelenom Karleušom. Veza je na kraju dovela do njihovog vjenčanja, ali njihov brak je bio kratkog vijeka, trajao je samo tri mjeseca prije nego što su se razdvojili 23. septembra 2004. Uprkos opsežnom medijskom praćenju njihovog razlaza, obje strane su imale samo lijepe riječi jedno o drugom.

 

 

 

Nakon burne razdvojenosti, otišli su svojim putem. Karić je sreću pronašao sa Mašom Nikolić, zadivljujućom ženom koja je ćerka cenjenog reditelja Božidara Nikolića i sestrom Jovane Nikolić, pevačice koja je udata za Miškovića. Par se vjenčao 2007. godine, a njihova ljubav je postala još jača rođenjem njihovih blizanaca Teodora i Tare. Porodični život Maše i Bojana Karića upotpunjen je rođenjem dvoje mališana, koji je u njihov dom doneo neopisivu količinu sreće. Nasljednik porodice Karić povukao se iz javnosti kako bi stvorio idealan život svojoj porodici. Lični podaci ostaju privatni, ali uvid u njihov život mogu se vidjeti preko njihovog Instagram naloga, otkrivajući njihovu ljubav prema putovanjima na razne destinacije tokom slobodnog vremena.

 

 

Uprkos tome što živi i radi u gradovima Beogradu, Minsku i Abu Dabiju, česte ekskurzije porodice ne ometaju. Oni uživaju u svom naizgled izvanrednom načinu života, a njihova porodična rezidencija u Beogradu odiše toplinom, pozitivnošću i ravnotežom. Na prvi pogled, na društvenim mrežama je istaknuta raskoš koja plijeni pažnju gledatelja pri pogledu na kutak Maše i Bojane. Međutim, očito je da su njihova nepokolebljiva posvećenost i neumorni napori u ukrašavanju prostora raskošnim namještajem, vrhunskim napravama i neprocjenjivim remek-djelima neosporni.

 

 

Preporučeno