Ceca Ražnatović, rođena Veličković se na Jugoslovenskoj estradipojavila sredinom 80 godina prošloga veka, i pored Šemse i Dragane, njoj niko nije davap šanse da će uspeti da nadvlada ekipu koju je tada predvodio snažni Južni vetar. Jednostavno pevači koji su radili sa ovim orkestrom bili su osuđeni na uspeh, ali je ceca pre svega sa velikim hitom “Cvetak zanovetak”, uspela da pomrsi račune tada velikim pevačima.

Još kada je upoznala budućeg muža, Željka Ražnatović Arkana, definitivno za nju više niije bilo zime. On je tada bio najmoćniji i najopasniji lik u Jugoslaviji, i njemu televizije i radio stanice jednostavno nisu smele reći ne, a on ju je gurao gde god je stigao, pa čak i da nije bilaa dobra pevačica, jednostavno je bila osuđena na uspeh. Međutim, Ceca je bila itekako kvalitetna pevačica, tako da kada su se spojila ta dva segmenta, nije bilo šanse da ne postane popularnaa.

Jako brzo se preselila u Beograd, a svadba nje i Arkana je bila jedna od najvećih u tom periodu, a ni dan danas će retko neko da ponovi eraskoš i veličinu te svadbe. Kako srpski mediji pišu u to vreme, ona se njega bojala kao đavola, i veruje se da je bila pod njegovom palicom celo vreme, i da se ta ljubav jako brzo izgubila, a kako se tada pisalo punih 6 meseci nije izlazila iz vile na Dedinju,, jer je bila pod kaznom Naime, tada je izdala i jedan spot u kojem je ćelavva, a kruže priče da ga je prevarila sa Dinom Merlinom, i on ju je za kaznu obrijao na nulu. Ceca je kasnije izjavila da je samo pratila mode trendove…

Preporučeno