Prošlo je svega nedelju dana od izlaska albuma Jelene Karleuše “Alfa”, a ona je već objavila novi pod smislenim imenom “Omega”. Ovaj nedavni album je i Milana Stankovića vratio u prvi plan, koji se vratio na scenu u novoj ulozi autora. Pored osam novonastalih pesama čiji je najveći autor, pišući i tekstove i muziku, bila je i prelepa balada pod nazivom „Ludilo.

 

 

Nakon što je potisnut kao tvorac muzike za baladu, Milan se upravo ovom pjesmom vraća na scenu. Iz komentara je jasno da je balada već osvojila srca publike. Jedan komentar glasi: “Obožavam što je Milan Stanković, maestro iza ‘Divno’, i dalje u kontaktu sa svojom emotivnom stranom.” Izvanredna numera sa albuma, “Novo – ko režira ovu dramu”, pobrala je pohvale obožavatelja.

 

 

Vrijedi napomenuti da je Milan Stanković nedavno uslikan u manastiru kod Budve, ležerno obučen u sivu trenerku, crnu majicu i crne patike tokom svete službe. Postojale su spekulacije da će svoj put kao monah započeti krajem avgusta za značajan hrišćanski praznik. Međutim, saopšteno je iz manastira “Podmaine” u kojem se očekivalo da započne svoj probni život, u kojem se ističe da se ovaj plan neće ostvariti. Špekulisalo se dalje da se Milan pomirio sa nekadašnjaom djevojkom , pjevačicom Radom Manojlović , te da ovaj par očekuje bebu . Međutim kako dalje doznajemo ipak se radi samo o špekulacijama . Milan je otišao u manastir kako bi duhovno ozdravio i molio za ozdravljenje svoje bolesne majke . Nekoliko fotografija smo vidjeli na društvenim mrežama gdje je pjevač neprepoznatljiv , čak je i frizuru promijenio .

 

 

 

Preporučeno