Među najbogatijim ženama u Srbiji je Branka Nevistić, zanosna i renomirana voditeljka. Napustila je svoje prethodno zanimanje kako bi se bavila ovom profesijom. Branka Nevistić bila je nadaleko poznata po svom šarmu, eleganciji, gracioznosti i harizmu, što ju je učinilo poznatom i zadivljujućom televizijskom ličnošću.

 

 

Njena popularnost je bila neosporna, a njena lepota neuporediva. Karijeru je započela 1995. godine na BK Televiziji, a potom je prešla na Javni servis, gdje je vodila program “Dnevnik”. Vodila je i poznatu kviz emisiju “Piramida” u produkciji “Adrenaline”. Nakon svog uspjeha kao jedne od najzanimljivijih televizijskih voditeljica, ova osoba je nestala iz očiju javnosti bez upozorenja. Odlučila je da napusti svoju karijeru u domaćinstvu i umesto toga se udala za Branislava Grujića, bogatog poslovnog magnata. Branka je ponosna majka Luke, kojeg dijeli sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem, koji je trenutno u braku s pjevačicom Anom Stanić. Luka je naslijedio visok stas svog oca i upečatljiv izgled svoje majke. Iako ne nastoji da skrene pažnju na svoj izgled, povremeno se vidi sa Brankom na njenom Instagram nalogu. Primarni fokus njenog prisustva na društvenim mrežama je dijeljenje fotografija snimljenih na njenim brojnim putovanjima kroz različite zemlje širom svijeta. Prošlo je dosta vremena otkako je Lepa Branka igrala u bilo kojoj većoj ulozi, a njeno odsustvo je mnogima nedostajalo.

 

 

Nakon udaje za preduzetnika Branislava Grujića 2014. godine, namjerno se držala podalje od medija. Njeno vjenčanje u Veneciji nije bilo ništa drugo do bajka, a prvi put je stala pred oltar sa četrdeset godina. Branislav, koji je prosperitetni biznismen i šef građevinske kompanije sa sedištem u Ženevi, ranije se ženio dva puta i ima sina iz prethodnog braka. Uprkos tome, čini se da je oduševljen svojim trećim brakom. Rijetko je naići na par koji izgleda tako sretan i zaljubljen kao kad su se prvi put upoznali. Međutim, čestim dijeljenjem svojih slika na Instagramu, čini se da je ovaj par uspješno zadržao nivo sreće i ljubavi. Branka živi u jednom od cenjenih beogradskih naselja i svesrdno je posvećena ispunjavanju svojih porodičnih obaveza.

 

 

 

Ona veoma poštuje svoj trenutni posao i čini se da uživa u svakom trenutku provedenom u toj ulozi, što ukazuje da nema želju da se vrati svom prethodnom zanimanju. Sa 52 godine, Branka se smatra jednom od najtraženijih voditeljki u Srbiji, a brojni pojedinci tvrde da izgleda zapanjujuće nego ikad. Kakvo je vaše mišljenje o ovom pitanju?

Preporučeno