Mi se u nastavku našeg današnjeg članka malo fokusiramo na domaću muzičku scenu, koaj je ponovio u ekspanziji u poslednjih par meseci. Več sada se uveliko ugovaraju gaže za Novu godinu i predstojeći Božić. Jedan od onih koji su definitivno nestali sa scene je upravo Milan Stanković. 

Čovek je to koji je eksplodirao u Zvezdama Granda, imao je čak i burnu vezu sa Radom Manojlović, a nakon toga pauza od par godina. Uveliko se priča da je uložio u biznis sa kamionima, te je nakon toga odeslio u Aziju, konkretno u Japan. Tamo je snimio par spotova, vratio se u Srbiju, a onda je opet propao u zemlju. 

Pre par meseci je tako u medijima izašla i informacija da je definitivno batalio muziku, te da se posvetio veri. Obilzaio je manastire širom regije, a ako ga imate na Instgramu onda komotno možete videti da je u potpunosti u veri, a postoji i opcija da se čak i zamonaši,. Čak mu se i Rada na tom duhovnom putovanju pridružila, te je par vikenda išla sa njim u Grčku na misije u manastire. 

Na svojim društvenim mrežama, se jako retko oglašava,a  sada je izbacio fotku sa bradom, a primetno je da se udebljao 10 do 15 kilograma. Komentari su podeljeni, a mnogi žale što se tako lako odrekao svoje muzičke karijere. 

Preporučeno