Mi se u nastavku našeg današnjega članka, malo foksuiramo na domaće poznate face, koje su u medijima konstantno a nisu pevači ni glumci. Kao što i sami možete da vidite, reč je o Igoru Juriću, koji je na jako žalostan i tužan način došao do medijske pažnje. Naime, svi znate da je on predsednik fondacije “Tijana Jurić”. 

Naime, pre 7 godina, njegova ćerka koja je tada imala samo 12 godina je nestala, a nakon par dana je uhvaćen čovek koji ju je povezao sa autom, silovao i na kraju ubio. Od tada se on bori sa svojom fondacijom da pomogne roditeljima, koje j ezadesila ista ili slična sudbina. Međutim,. pre samo dva meseca, srska javnost se uzburkala kada su izašle njegove fotke sa profesoricom istorije, MIlenom Stanišić. 

Naime, podsečamo, ona je objavila fotke na Instagramu zajedno sa njim a ispod je samo kratko napisala “ljubav”. On je poludeo te je ona jako brzo uklonila fotku. Razlog njegovog divljanja je to, što je ona prenaglila sa izjavom, jer se on još uvek službeno nije razveo od svoje supruge, sa kojom faktički i nije živeo u poslednjih par godina. Sada su mediji došli do slika njegove supruge, koja je sa njim u to vreme proživljavala pravu golgotu zbog nestanka ćerke. 

Njen ime je Mirjana, a jedina slika kloja je dostupna medijima, je sa ćerkom Tijanom te se može reći da su preslikane. Imaju i drugu ćerku Sašku, koja im je stala jedina uteha, nakon gubitka mlađe ćerke Tijane. Javnost je protiv veze Igora i Milene. 

Preporučeno