Kao što i sami možete da vidite, danas malo pišemo o silnim ženama koje su u prošlosti želele da budu bar na malo sa najpoželjinijim muškarcem bivše Jugolavije. Zdravkom Čolićem. Međutim, mi danas govorimo o jednoj ženi koja je punih 16 godina bila uz Čolu, stojala mu iza leđa, pevala je prateće vokale, a njeno ime je Tamara MArković.

“Uglavnom sam nastupala na turnejama i live albumima, menjale su se ekipe pratećih vokala tokom vremena, ja sam nekako uvek ostajala. Što bi rek’o Čola: „Ostajem poslednji i prvi“. Na kraju sam pevala samo inostranstva, sama u bendu sa saksofonistom Demonjom i gitaristom Pajom Vučkovićem. Velike koncerte je preuzeo kvintet iz Hrvatske” – rekla je partnerka Zdravka Čolića na sceni. Kako sama kaže na silnim putovanjima i koncertima, devojke su ga uvek saletale:

“Ja poznajem dva Zdravka. I jedan i drugi su sjajni, i dok svi najviše vole onog na sceni, meni je draži onaj koji se sa nama smeje, vozi, šeta, peva, priča, slika, šali. Postoji razlika i u koncertima. Na velikim kao što je Marakana ili Arena, gotovo da se i ne vidimo, daleko smo, ima energije i moćno je, ali su manji koncerti intimniji, više se družimo i van scene. Emotivni su jer vidite izraz lica svake osobe, kada uživa, kada plače, kada igra u zanosu…Nekoliko puta mi se desilo da zaplačem gledajući tuđe emocije, naročito kada otputujemo daleko, u Australiju gde su ljudi nostalgični… – ispričala je partnerka Zdravka Čolića na sceni. Kako sama kaže, u poslednjih par godina, radi posao koji nema više veze sa muzikom. 

Preporučeno