Nedavno je obeležena godišnjica smrti legendarnog narodnog pevača marinka Rokvića. Svakako da je najveću žal pretrpela njegova supruga Slavica, a njena dva sina su definitivno njena najveća podrška i snaga u proteklih godinu dana. Kako je nedavno i izjavila u srpskim medijima, da njih dvojice nije bilo, najverovatnije bi poludela.

Međutim, tek kada je preminuo, srpska javnost je saznala da je marinko imao i sina pre Marka i Nikole, a njegovo ime je Dario koji celi svoj život živi i radi u Americi. Njegova majka se zove milena, a koja nikad nije dospela u medije.

“Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je jednom prilikom Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćom po ocu, Markom i Nikolom.

Kako kaže, najveća žal mu je ta, što nema konstantni kontakt sa svoja dva brata, ali se posećuju koliko god mogu da stignu, jer je put stvarno dalek:”Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.”. izjavio je on nedavno za Kurir.rs Vaša mišljenja o njemu?

Preporučeno