Mi se u nastavku našeg današnjeg članka fokusiramo na jednu jako zanimljivu temu, koja je povezana sa sujeverjem, i koja će vas možda naterati da malo drugačije razmišljate. Naime, verujemo da ste do sada čitali članke o tome, da imamo stvari koje nam itekako donose zlu kob, pa i nesreću te ih se automatski trebamo rešiti da bi prekinuli taj cni niz. 

Da li ste na primer znali, da imamo na primer neke predmete, koje držimo jako dugo u kući, a koje nam na primer donoe nesreću, a  neke od njih čak i to, da vam pare ne mogu se zadržati određeno vreme? Tako primera radi, savet broj jedan gglasi da se otarasite stariog nameštaja koje vam godinama stoji po ćoškovima sobe ili kuhinje,  a umesto toga, nabavite nešto novije. 

Također, neke stvari koje golmilamo mesecima ispod kreveta na kojem spavamo, također šire negativnu energiju na naše zdravlje, Slobodno ih bacite ako vam više ne trebaju, i odmah će vam raspoloženje biti na puno većem nivou. Također lekovi kojima je istekao rok trajnja, pa čak i neke bespotrebne stvari od pokojne osobe, jako donose lošu energiju u dom u kojem živite. 

Tako prema feng šuiju, ako je severna strana stana u kojem živimo zatrpana, znači da smo previše zabrinuti za sopstveno zdravstveno stanje. Verovali ili ne, to jako utiče na naše zdravlje, pre svega se to misli na unutrašnje organe. Ako se na zapadu vašeg dnevnog boravka nalazi nered i hrpa nekih stvari, one će Vas dovoditi u konfliktne situacije.

Preporučeno